analiza

Baždarević nastavlja s praćenjem igre bh. reprezentativaca

Sport / Nogomet | 02. 05. 2015. u 09:16 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvomajski vikend izbornik nogometne reprezentacije Mehmed Baždarević planirao je provesti radno skautirajući reprezentativce i kandidate za dres "Zmajeva".

‘’Za danas je bila planirana posjeta Freiburgu, ali je plan promijenjen s obzirom na to da u ekipi Paderborna neće biti našeg Vrančića, za kojeg sam se odlučio da pojačamo skauting. Ipak, u nedjelju sam u Milanu gdje ću biti na utakmici između Intera i Chieva, a osnovna tema će biti igra Zukanovića. Vjerujem da ću poslije ove utakmice imati još bolji uvid u njegovu igru i trenutnu formu’’, rekao je Baždarević .

Do utakmice s reprezentacijom Izraela 12. lipnja na Bilinom polju stručni stožer će analizirati igre svih kandidata za reprezentativni dres, a veći broj njihovih nastupa će biti skutiran uživo, istaknuo je Baždarević.

Za sada je u drugi plan stavljeno planirano lipanjsko okupljanje šire liste predloženih novih kandidata i perspektivnih igrača zbog velikih obaveza stručnih timova reprezentacije i Nogometnog saveza BiH.

‘’Od toga se nije odustalo i mi ćemo imati jedno veliko okupljanje svih igrača koje smo do sada posmatrali u europskim ligama i Premijer ligi, a lista je zaista povelika. Okupljanje je samo privremeno odgođeno jer veliki broj novih kandidata ima obaveze u svojim klubovima, a i pred ljudima u Savezu su ogromni poslovi i aktivnosti’’, kaže Baždarević.

Kopirati
Drag cursor here to close