Raskid ugovora sa Širokim

Barać: Želim igrati u jačoj ligi

Sport / Košarka | 20. 08. 2014. u 09:01 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavlja se rasipanje igračkog kadra košarkaškog viceprvaka BiH Širokog. Nakon što su klub napustili skoro svi igrači iz prošlosezonske momčadi, posljednji koji je raskinuo ugovor je Boris Barać. Klub i talentirani 22-godišnjak prije nekoliko dana sporazumno su raskinuli ugovor, a Barać će i dalje trenirati na Pecari dok ne riješi svoj status.

''Sporazumno sam raskinuo ugovor sa Širokim, sve je prošlo u redu, a za sada još ne znam u kojem klubu ću nastaviti karijeru, sve je moguće. Ovim putem zahvaljujem se klubu i navijačima na podršci, a razlog mog odlaska je taj što želim igrati u jačoj ligi i tu se dodatno izgraditi kao igrač, a to trenutno ne mogu ostvariti u bosanskohercegovačkoj ligi,'' izjavio je Boris Barać za Bljesak.info

Brojni klubovi spominjali su se uz ime talentiranog košarkaša koji prije nekoliko tjedana oporavio od teške ozlijede koju je zadobio još početkom prošlosezonske ABA lige. Mnogi domaći, a i strani mediji spominjali su odlazak Baraća u talijanski Varese, a u posljednje vrijeme najviše se spominje zagrebačka Cibona.

Sportski direktor Cibone Aco Petrović je prije dva dana izjavio da zagrebački posrnuli košarkaški div želi dovesti hrvatskog reprezentativca Baraća, a da će taj ishod bit riješen tek kada se riješe dugovanja prema četvorici bivših ‘Cibosa’ koji potražuju svoja dugovanja posredništvom FIBA-e koja je blokirala sve radnje Cibone. Do rujna bi se trebala riješiti situacija, a ukoliko Cibona ne isplati dugovanja, prijeti joj stečaj.

Kopirati
Drag cursor here to close