45

Balotelli potpisao za Liverpool

Sport / Nogomet | 25. 08. 2014. u 16:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono što je bilo izvjesno posljednjih dana danas je dobilo službenu povrdu - Mario Balotelli je novi igrač Liverpool. Vijest o dolasku talijanskog napadača potvrdio je i sam klub na službenoj web stranici.

Kontroverzni napadač stigao je iz Milana, a nakon obavljenog liječničkog pregleda i odrađenog uvodnog treninga s novim suigračima, potpisao je višegodišnji ugovor, prenosi Goal.com.

"Jako sam sretan što sam ovdje. Liverpool je jedan od najboljih momčadi u Engleskoj i nogomet je ovdje sjajan. Ovo je sjajna momčad s mladim igračima, zato sam i došao ovdje", prvi su dojmovi Balotellija kao 'redsa'.

Super Mario došao je na Anfield nakon što je godinu i pol proveo u Milanu za kojeg je zabio 30 golova u 54 nastupa. Balotelli se vratio u Premiership vrlo brzo jer je već igrao za Manchester City od 2010. do 2013. predvodivši ga do titule 2012. godine.

U Liverpool je Balotelli stigao kao svojevrsna zamjena, a Talijan je već deveto ovoljetno pojačanje nakon Lamberta, Lovrena, Lallane, Cana, Markovića, Origija, Manquilla i Morena. Na leđima će nositi broj 45.

Kopirati
Drag cursor here to close