NK Široki Brijeg

Baka: Želim na svoj rođendan proslaviti naslov prvaka

Sport / Nogomet | 20. 04. 2015. u 10:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nadam se da ćemo u zadnjoj utakmici na Pecari, na moj rođendan, 30. svibnja, proslaviti ono što svi želimo – titulu prvaka!'', kazao je na službenom predstavljanju pred brojnim novinarima Blaž Slišković, novi šef stručnog stožera NK Široki Brijeg.

Popularni „Baka“ dodao je kako se ne bi ni prihvatio posla u svome drugom mandatu za „kormilom“ „Plavo-bijelih“ da ne vjeruje da će „Široki Brijeg ostvariti cilj i biti prvak BiH“, prenosi službena klupska stranica.

Najavio je, kako se od njega i moglo očekivati, „kvalitetan, agresivan i ofenzivan Široki Brijeg koji će obradovati navijače“. „Široki Brijeg ima kvalitetu i moć, uz puno poštovanje glavnih konkurenata Sarajeva, Zrinjskog i Željezničara, biti novi prvak BiH!“, zaključio je Slišković, izrazivši prije toga i uvjerenje da će uspjeti u najkraćem roku otkriti razloge sadašnje krize igre i rezultata te od momčadi napraviti ono što je bila do prije nekoliko kola – neprikosnoveni lider na tablici s bodovnom prednošću u odnosu na konkurente.

Uz Kokića i Marića, novo ime u stručnom stožeru je Mario Bazina, koji je bio Sliškovićev pomoćnik i u onome prvom mandatu, 2011. godine. Bazina je, kao i Slišković, izrazio zadovoljstvo povratkom na Pecaru nakon četiri godine, naglasivši da je „privilegija raditi u najorganiziranijem klubu i u gradu u kojem sam rođen, a sve to još uz trenera kakav je Slišković“. Vjeruje da će vrlo brzo uspjeti „prenijeti optimizam na momčad“ .

Klupski direktor Josip Bevanda još jednom se zahvalio bivšem treneru Slavenu Musi na svemu što je učinio (osvojio Kup 2013., viceprvak 2014., afirmirao mlade igrače, ostavlja momčad na prvom mjestu i u poluzavršnici Kupa …), istaknuvši kako „odluka o razlazu nije bila lagana, ali i da je klub iznad svih“, prenosi službena klupska stranica.

Sa Sliškovićem za „kormilom“, dodao je Bevanda, vjerujem da ćemo biti prvaci i ući u finale Kupa BiH, odnosno iskoristiti prigodu da donesemo dva trofeja na Pecaru.

Kopirati
Drag cursor here to close