samo želja

Baka Slišković: Nije realno da preuzmem Velež jer čekam opciju iz inozemstva

Sport / Nogomet | 28. 03. 2015. u 13:48 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež i dalje je bez trenera. Nakon poraza od Zrinjskog i ispadanja iz Kupa BiH ostavku je podnio Nedim Jusufbegović, a momčad su protiv Sarajeva, i to vrlo uspješno, vodili njegovi pomoćnici Avdo Kalajdžić i Adnan Dizdarević.

Velež se tako našao u potrazi za trenerom, ali barem s tim ne mora žuriti. Rezultatski do kraja Premier lige ne može napraviti ništa posebno – ni ući u Europu ni ispasti iz lige, pa je opcija i da dvojac pomoćnih trenera vodi ekipu do kraja sezone.

Praktično čim je Jusufbegović dao ostavku počele su spekulacije o njegovom nasljedniku i odmah je “isplivalo” ono najzvučnije. Blaž Slišković bio je na tribinama na utakmici sa Sarajevom, klupska je legenda i trenutno je slobodan, budući da mu je po svemu sudeći propao angažman u Sjevernu Koreju.

Baka se spominjao i u kombinacijama za trenera Zrinjskog, prije nego je aktualni prvak našao novog trenera, no kaže da njegov povratak u Velež, makar kao trener, nije realan.

“Istina, razgovarao sam s ljudima iz kluba. Velež je moj klub, uvijek će biti u mom srcu, ali u ovom trenutku kombinacije da preuzmem momčad Rođenih nisu realne. Sve moje ambicije i želje vezane su za jedan inozemni klub iz kojeg čekam konkretne ponude i pregovore oko finalizacije. Da je početak sezone, bilo bi u redu, ali Veležu su ostala dva mjeseca bez da išta može napraviti”, kazao je Slišković za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close