Nakon trijumfa na Koševu

Baka: Iskupili smo se za Maribor

Sport / Nogomet | 23. 07. 2017. u 21:02 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ispadanje od Maribora očito i dalje boli Plemiće, no večeras se Zrinjski barem djelomice iskupio.

Blaž Slišković upravo je to naglasio nakon trijumfa 2:1 na Koševu u 1. kolu nove sezone Premijer lige, u koju su njegovi Plemići ušli s ciljem osvajanja treće uzastopne titule.

“Svaka prva utakmica je teška. Sarajevo je imalo imperativ pobjede nakon nepravedne eliminacije u Europskoj ligi, a mi smatramo da smo također nepravedno eliminirani od Maribora. Tražili smo iskupljenje danas”, rekao je.

“Otvorili smo dobro utakmicu i držali je u kontroli. Mislim da nije nezasluženo što se u Mostar vraćamo s tri boda", dodao je pa se osvrnuo na ispadanje u 2. pretkolu Lige prvaka protiv Maribora.

“Vratit ću se unazad. Eliminacija iz Europe  ostavila je traga na igrače, navijače... Igrati pod pritiskom nije lako. Mogu razumjeti igrače.”

“Znali smo da će Sarajevo vršiti pritisak na početku. Cilj je bio da to anuliramo, jer ćemo onda imati šanse. Na vrijeme smo dali gol, kontrolirali smo meč, ali poluvrijeme je završilo rezultatom 1:1.”

“I u drugom poluvremenu smo se držali. Sarajevo je pokušavalo, imalo je dobre prilike kao i mi, ali sve u svemu mislim da smo zasluženo pobijedili", zaključio je strateg Mostaraca, koji će domaću premijerligašku premijeru odraditi protiv Širokog Brijega.

 

Kopirati
Drag cursor here to close