Mlada nada

Bajić: Poziv u seniorsku reprezentaciju BiH mi puno znači

Sport / Nogomet | 25. 03. 2015. u 17:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Željezničara Riad Bajić nalazi se na pripremama seniorske reprezentacije BiH, ali će se pridružiti mladoj ''U-21'' reprezentaciji koju u narednom razdoblju očekuju dvije prijateljske utakmice.

I pored činjenice da još neće zabilježiti prvi reprezentativni nastup za seniorsku reprezentaciju, Bajić s neskrivenim emocijama govori što ovaj poziv i pripreme znače za njega.

''To mi sve znači, posebno što sam igrač iz Premijer lige i što svi imaju želju da dijele svlačionicu sa našim najboljim igračima. Sigurno da je ovo za mene jedno novo i veliko iskustvo i mislim da imam jedinstvenu priliku da od svakog igrača naučim ponešto tijekom ovih priprema'', izjavio je Bajić za službeni portal Nogometnog saveza BiH.

Mada je odradio dva treninga Riad Bajić kaže da mu nije bilo naporno i da je uživao, a igračima iz Premijer lige BiH je poručio da se rad, trud i pošten odnos prema treninzima uvijek isplate.

''Samo treba vjerovati u sebe i ozbiljno pristupiti svim obavezama. Rezultat na kraju uvijek dođe'', zaključio je mladi napadač.

Debitant u seniorskoj reprezentaciji BiH Edin Cocalić dugo je priželjkivao poziv u bh. tim.

''Čast mi je i zadovoljstvo što sam u društvu najboljih naših igrača a poziv sam doživio kao ispunjenje dječačkog sna. Većinu igrača sam već poznavao ali nisam očekivao da je atmosfera ovako dobra. Svi su jednostavni momci, pristupačni i nisam mislio da ćemo se ovako lijepo družiti'', naglasio je Cocalić.

Cocalić se nada da će mu izbornik Mehmed Baždarević ukazati priliku da se dokaže na terenu.

''Vidit ćemo kakve planove ima izbornik. Ako dobijem neku minutažu, a nadam se da hoću, trudit ću se da je maksimalno iskoristim'', dodao je Cocalić.

Senorska i mlada reprezentacija BiH do kraja mjeseca će odigrati po dvije utakmice. Seniori će igrati kvalifikacijski meč protiv Andore i prijateljski protiv Austrije, a mlada reprezentacija prijateljske utakmice protiv SAD-a i Turske.

Kopirati
Drag cursor here to close