Pomoć

Ancelotti traži video snimke za suce

Sport / Nogomet | 19. 05. 2017. u 12:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener njemačkog prvaka Bayern Münchena, Carlo Ancelotti (57) pozvao je europsku nogometnu organizaciju UEFA-u na uvođenje video snimki, kao pomoć sucima u Ligi prvaka i Europskoj ligi, ponovivši kako je njegova ekipa zbog sudačkih pogrešaka eliminirana u polufinalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

"Postoje dobri i manje dobri suci. Svatko griješi ali to se ne smije događati na ovako visokoj razini. U polufinalu nam je učinjena nepravda", rekao je Ancelotti u razgovoru za novine Corriere della Sera, prenosi Hina.

"U povijest će ući kako je Real Madrid pobijedio Bayerna no ono što se dogodilo u Madridu vidio je čitav svijet. Potrebno je uvesti video tehnologiju, to je neophodno", smatra trener Bavaraca.

Ancelotti, koji je bio trener Real Madrida od 2013. do 2015., a Juventusa od 1999. do 2001, napominje kako će s velikim interesom gledati finale Lige prvaka 3. lipnja između svojih dviju bivših ekipa a simpatizirat će "one koji budu bolje igrali".

"Osobno ne razmišljam o mirovini i povlačenju. Ferguson je bio na klupi u 2000 utakmica", zaključio je Ancelotti koji je vodio Reggianu, Parmu, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid i Bayern.

Kopirati
Drag cursor here to close