Na terenu 10. ožujka

Ancelotti: Na Modrića računamo za utakmicu protiv Schalkea

Sport / Nogomet | 28. 02. 2015. u 13:36 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener aktualnog europskog nogometnog prvaka Reala iz Madrida Carlo Ancelotti u subotu je izjavio kako bi se Luka Modrić mogao vratiti na travnjak u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea 04 koja je na rasporedu 10. ožujka.

Ranije se najavljivalo kako bi Modrić, koji nije igrao zbog ozljede mišića zadobivene na utakmici Italija - Hrvatska od sredine studenoga, mogao biti u sastavu Reala za nedjeljni prvenstveni dvoboj protiv Villarreala, ali na konferenciji za medije dan prije utakmice Ancelotti je odbacio takvu mogućnost, javlja Hina.

"Modrić neće biti u sastavu. Prošloga je tjedna dobro trenirao s ostatkom momčadi, ali za povratak je potrebno još rada. Razmišljamo ga vratiti za utakmicu protiv Schalkea", izjavio je Ancelotti.

Nakon utakmice protiv Villarreala, a prije uzvrata protiv Schalkea Real će još sljedeće subote gostovati kod Athletica u Bilbau, a Modrić će po svemu sudeći propustiti i putovanje u Baskiju. Real je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kao gost pobijedio Schalke sa 2-0, te je praktički osigurao prolazak u četvrtfinale. U španjolskom prvenstvu Real nakon 24 odigrana kola vodi na ljestvici sa 60 bodova, četiri više od druge Barcelone, te sedam od gradskog suparnika Atletica.

Kopirati
Drag cursor here to close