tragičar utakmice

Alilović: Nešto sa mnom očito nije u redu

Sport / Flash | 30. 01. 2016. u 13:13 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza od Španjolske u polufinalu Europskog prvenstva u rukometu (29:33), Hrvatska će u susretu za broncu opet igrati s Norveškom koja ju je u skupini pobijedila sa 34:31.

''Moramo odigrati još jednu, zadnju, dobru utakmicu na ovom turniru i vratiti se iz Poljske s medaljama oko vrata. Nije to mala stvar'', kazao je Igor Karačić, komentiravši činjenicu da je Hrvate uništio Garcia, igrač kojeg nitko nije isticao kao glavnu prijetnju.

''Tužno da je Garcia igrač utakmice'', dodao je Mostaraac, prenosi Večernji list.

Mirko Alilović možda je sinoć bio najtužniji u hrvatskim redovima. Iako je protiv Poljske fantastično branio Stevanović izbornik Babić stavio je na gol Alilovića, a Ljubušak nije imao svoju večer.

''Ne znam što bih pametno rekao nakon moje ovako loše partije. Nešto sa mnom očigledno ne valja kada branim za reprezentaciju. U klubu branim super. I žao mi je što dobro branim za Mađare, a ne branim tako dobro za moje dečke, moje suigrače. Šteta, a počeli smo jako, jako dobro. Da smo ostali koncentrirani do kraja prvog poluvremena vjerojatno ne bismo izgubili'', rekao je razočarani Alilović.

Kopirati
Drag cursor here to close