18 ih radi u vladi SAD-a

Znanstvenik na samrti: 'Alieni' surađuju s američkim vlastima

Sci-Tech / Flash | 30. 10. 2014. u 17:55 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boyd Bushman preminuo je u kolovozu ove godine, kratko nakon što je dao posljednji intervju, u kojem govori o suradnji između izvanzemaljaca i vlade SAD-a.

Intervju je online objavljen početkom ovog mjeseca i dosad skupio više od 1.2 milijuna pregleda na YouTubeu, što nije začuđujuće s obzirom na tematiku.

Bushman je kroz 40-godišnju karijeru radio u tvrtkama poput Lockheed Martina i Hughes Aircrafta za koje je kreirao cijeli niz patenata, a dobar dio njih još uvijek je pod oznakom 'Top secret'.

''U par navrata radio sam na tajnim zadacima. Jedan od njih bio je i proučavanje izvanzemaljske tehnologije kako bi ju američka vojska mogla iskoristiti za vlastite potrebe'', rekao je Bushman u intervjuu, te je pokazao i fotografije izvanzemaljaca.

Izvanzemaljci su, prema njegovim tvrdnjama, radili u 'Area 51', tajnoj američkoj bazi u Nevadi oko koje se već godinama stvaraju različite priče, mitovi i nagađanja, prenose 24.sata.

Bushman također tvrdi da 18 izvanzemaljaca i danas radi za vladu SAD-a.

Oni pak potječu s planeta 'Quintumnia' koji se nalazi 68 svjetlosnih godina od Zemlje, no, zahvaljujući njihovoj tehnologiju, oni tu udaljenost prolaze za 'samo' 45 godina. Kažu da su visoki metar i pol te stari oko 230 godina. S ljudima komuniciraju telepatijom.

Detaljna i argumentirana rasprava o cijelom slučaju razvila se i na Redditu, a neki tvrde da je na Bushmanovim fotografijama igračka koja se može kupiti u jednom od američkih trgovačkih lanaca.

Kopirati
Drag cursor here to close