Helena Mikulić

''Želim ostati tu kako bih pridonijela boljem sutra u našem Širokom Brijegu''

Sci-Tech / Flash | 26. 08. 2016. u 16:07 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević primio je Helenu Mikulić, magistricu socijalnog rada, sudionicu projekta ”We grow together” u organizaciji Erasmus + i One world citizen. Erasmus + je najveći program Europske unije u području obrazovanja.

Projekt We grow together u organizaciji Erasmus + i One world citizen okupio je mlade iz pet zemalja i to iz: Rumunjske, Irske, Mađarske, Nizozemske i Bosne i Hercegovine koji su radili na razvoju svojih poduzetničkih projekata, razvijali svoje vještine vođe i učili o socijalnom poduzetništvu i socijalnom menadžmentu. Seminar se sastojao od dvije studijske posjete od kojih se prva održala u Nizozemskoj u vremenu od 16. do 23. travnja, a druga u Rumunjskoj u vremenu od 23. do 30.srpnja 2016. godine.

''Želim se zahvaliti Fondaciji Boris Divković i Gradu Širokom Brijegu koji su mi omogućili sudjelovanje na ovom projektu. Ono što zbilja želim je razvijati se u svojoj lokalnoj zajednici i ostati tu kako bih pridonijela boljem sutra u našem Širokom Brijegu i stvarno se nadam da ću jednog dana dobiti priliku za to'', rekla je prigodom prijama Helena Mikulić ovogodišnja kandidatkinja za Rektorovu nagradu za znanstveni doprinos Sveučilišta u Mostaru.

Gradonačelnik Kraljević je istaknuo zadovoljstvo što je imao priliku pomoći svestranoj mladoj osobi koja uz to što je magistrica socijalnog rada, još uvijek nezaposlena, upisala diplomski studij Edukacijske rehabilitacije, te je uz to aktivni sudionik brojnih međunarodnih projekata i konferencija.

Kopirati
Drag cursor here to close