Sveučilište u Mostaru

Zanimljivi događaji na Danima studentskog zbora

Sci-Tech / Flash | 21. 04. 2015. u 09:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru već šestu godinu za redom organizira manifestaciju " Dani studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru" koja će sadržavati niz kulturnih, zabavnih, sportskih i edukativnih sadržaja za studente.

Ovogodišnje otvaranje Dana zbora bit će ujedno i veliki humanitarni koncert pod nazivom " Društva Hercegovine za društva Bosne" koje Zbor organizira u suradnji sa UHAKUD (udruženje hrvatskih, amaterskih kulturno-umjetničkih društava) U BiH.

Sredstva od prodanih ulaznica namjenjena su isključivo za pomoć kulturnim institucijama u Bosni koje su proljetos stradale od velikih poplava.

Program započinje u četvrtak, 23. travnja u 18 sati mimohodom društava kroz središnje ulice grada Mostara, nakon čega će u 19 sati uslijediti nastupi folklornih društava, Mostarskih mažoretkinja, Hrvatske glazbe Mostar i mnogih drugih.

U 20:30 HKUD „Didak“ Gradnići će izvesti predstavu “U godinama gladi”.

Nastupaju :

HKUD “Rama”
Etno skupina “Čuvarice”
KUD “Mokro” Široki Brijeg
HKUD “Rodoč”
HKUD “Zora” Struge-Gorica
HKUD “fra Jozo Križić” Roško Polje
HKUD “Sv. Ivan Krstitelj” Ružići
HKUD “Luke” Višići-Čapljina
HKUD “Didak” Župa Gradnići
HKD “Dobrkovići”
HKUD “Sv. Marko” Vionica
HKUD “Veljaci” Veljaci-Ljubuški
Plesni studio B-Dance Mostar
HKUD Brda – Izbično
HKUD “Sv. Ante” – Dretelj
HKUD “Uzarići”
HKUD “Kočerin”

Ovaj veliki koncert ujedno je i otvaranje Dana studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru i trajat će od 23. travnja do 3. lipnja. Sadržavat će brojne sportske, zabavne,kulturne i edukacijske sadržaje za sve studente Sveučilišta.

Cijena ulaznice iznosi 3 KM, a možete ih kupiti u uredu Studentskog zbora i na blagajnama HD Hercega Stjepana Kosače, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close