Javna zahvala

Zahvalnica liječnicima SKB Mostar: Vratili su mi nadu u humanost i profesionalnost

Sci-Tech / Svemir | 21. 09. 2017. u 06:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dženana Buturović iz Konjica nam se obratila želeći se zahvaliti liječnicima Sveučilišne kliničke bolnice Mostar jer su joj kako kaže vratili nadu u humanost i profesionalnost ovog poziva. Kaže kako iako je izgubila supruga zahvalna liječnicima za sve što su učinili za njega.

"19.9.2017. godine navršilo se mjesec dana od kako je moj mili suprug Buturović Behđet napustio ovaj svijet i uz svu bol i tugu koju osjetim zbog tog gubitka moram da se zahvalim liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar što su mi vratili nadu u humanost i profesionalnost tog poziva. Posebno bi se zahvalila liječnicima: kardiologu dr. Markoti, pulmologu dr. Ćehajići, diabetologu dr. Selak, onkologinji dr. Lukić i anesteziologu dr. Karloviću'', rekla nam je Dženana.

Rekla je kako ove liječnike treba uzeti za uzor, jer svoj posao obavljaju korektno.

''Bez obzira na sve teškoće s kojima se ovi liječnici susreću mnogi u ovoj zemlji bi trebali biti nadahnuti profesionalnošću, ljudskošću i željom svoj posao obavljaju korektno. Svima bi nam bilo bolje, jer nije sve tako crno u ovoj zemlji. Uzmimo za uzor ove ljude i sigurno će nam biti ljepše i lakše. Ne smijemo zaboraviti da iza nas ostaju samo naša dijela, a to ovi ljudi svakodnevno pokazuju", rekla je Dženana.

Kopirati
Drag cursor here to close