Pouzdan i brz

xPay – domaći servis za online kupovinu

Sci-Tech / Flash | 17. 04. 2015. u 18:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sistem X je domaća online platforma koja je u praksi utjelovila jednostavnu ideju: robe i usluge trebaju postati dostupne svima i to na pouzdan, brz i jednostavan način.

U želji da ponudimo rješenje koje će unaprijediti korisničko iskustovo online trgovanja, krajem prošle godine, potencijalnim korisnicima i partnerima ponudili smo xPay – jedinstven doaći servis za online kupovinu roba i usluga.

Radi se o prepaid servisu koji iskustvo online kupovine nudi i onim korisnicima koji ne posjeduju ili ne žele da koriste svoj bankovni račun ili karticu online.

Gdje Vas vodi skeniran QR code sa promotivnog banera? Promotivni baner imate priliku vidjeti na odreenim kioscima iNovina.

Posted by Sistem X on Friday, February 13, 2015


U praksi, xPay radi na principu prepaid bonova koje korisnici trebaju kupiti na jednom od preko 5.000 prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini, a koje je nakon kupovine moguće aktivirati na xPay korisničkim računima.

xBon prepaid kodove je moguće kupiti na lokalnim trafikama i u prodavnicama, tržnim centrima i benzinskim pumpama (najbliže prodajno mjesto koje nudi xBonove možete potražiti na ovom sajtu), a dostupni su u apoenima od: 5, 10, 20 i 50 KM.

Korištenje xPay servisa je besplatno i zahtijeva tek jednokratnu registraciju korisnika na ovoj adresi, nakon čega je moguće dopuniti xPay Račun sa već spomenutim xBonovima, a servis nudi i opciju prikaza arhive prethodnih transakcija kako bi korisnici provjerili kada su, u kojem iznosu i u koju svrhu koristili svoje xPay Račune.

Trenutno xPay servis nudi mogućnosti online dopunjavanja mobilnih telefonskih prepaid računa za sve telekom operatere u Bosni i Hercegovini, kao i Wwin korisničkih računa.

Sistem X – Usluga za sve!

Kopirati
Drag cursor here to close