Stigao update

Viber od sada omogućava brisanje poruka na obje strane

Sci-Tech / Flash | 28. 11. 2015. u 08:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Viber, poznata i naširoko prihvaćena aplikacija za mobilno dopisivanje i telefoniranje putem neta dobila je novu nadogradnju. Nova inačica dolazi pod brojčanom oznakom 5.6.5 za Android i iOS operativne sustave te uz redovne ispravke bugova donosi i par novih mogućnosti.

Korisnicima će se zasigurno najviše svidjeti mogućnost brisanja već (greškom) poslanih poruka. Kako iz javljaju iz Vibera sada je moguće inkriminirajuću poruku obrisati i s uređaja primatelja bez njegovog znanja, neovisno o tome je li dotična osoba pročitala ili nije pročitala poruku.

Iako je ovo dobro došla opcija za sve brzoplete treba imati na umu kako je screenshoot zaslona još uvijek moguć pa tako i dokaz da ste neku poruku zaista i poslali, piše Bug.hr.

Nadalje nova nadogradnja donosi i mogućnost slanja dokumenata, prezentacija i drugih datoteka izravno iz aplikacije.

Korisnici iOS inačice pored gore navedenih mogućnosti imaju i dodatne –slanje fotografija i video zapisa iz iClouda, pronalaženje obavljenih razgovora i kontakata pomoću Spotlighta (iOS 9) kao i mogućnost odgovaranja na poruke bez otvaranja aplikacije.

Nadogradnja bi vam već trebala biti ponuđena, ako nije istu možete preuzeti i ručno putem Google Play i AppStore online trgovina.

Kopirati
Drag cursor here to close