Nagradni natječaj do 1.6.

Uronite u briljantnost 4K HDR-a

Gospodarstvo / Promo | 26. 05. 2017. u 07:39 Mepas Mall

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne propuštate novitete iz svijeta digitalne zabave? Smartphone i TV stvari su bez kojih ne možete zamisliti dan? Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony za sve zaljubljenike u tehnologiju stižu odlične vijesti!

Sony ponovo oduševljava novitetima koji su savršeno spojeni u novom 55’’ Sony Android 4K HDR televizoru! Napredna 4K HDR tehnologija omogućava vrhunski doživljaj slike uz savršeno realističan prikaz. Sony Android TV je spojio vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona. Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna!

Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony uronite u briljantnost 4K HDR-a  i otkrijte potpuno novi svijet vjerno oživljene stvarnosti!

Do 01.06. ostvarite kupovinu u Mepas Mallu, u Facebook aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa te osvojite vrhunski 55“ Sony Android TV 4K HDR i Soundbar.

Uz malo sreće možda upravo vi budete uživali u fenomenalnim performansama ovog vrhunskog televizora! Uz Sony Android TV stvarnost je ljepša na ekranu, ali i izvan njega!

Sretno!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close