za nostalgične

Uređaj za najstrastvenije fanove "Ratova zvijezda"

Sci-Tech / Flash | 29. 05. 2015. u 14:07 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uređaj za najstrastvenije fanove "Ratova zvijezda"

Japanska tvrtka Namco Bandai došla je na ideju da istinske gejmere diljem svijeta koji se s nostalgijom prisjećaju starih videoigrica razveseli jednom pravom starinskom igricom – predstavljamo vam Star Wars Battle Pod, arkadnu igru po uzoru na nekadašnje igre. Doduše, cijena od 125 ooo dolara vjerojatno će izdvojiti fanove od "fanova", ali istinski gejmeri pristat će na svašta, možda čak i na spomenutu cijenu, kako bi ostvarili dječački san.

Ne samo da svojim pomalo nezgrapnim izgledom i tvrdim kontrolama podsjeća na nekadašnje arkadne igre, već pruža autentični dojam kakav igrajući igrice na novim uređajima i tankim ekranima ne možete osjetiti.

To znači da ćete moći sjesti u pomično kožno sjedalo i doživjeti vatrenu borbu protiv kompleksne "Zvijezde smrti" iz prve ruke. Naravno, autentičnost iskustva ovisi o verziji Battle Poda koju naručite.

Svaki je arkadni stroj potpuno personaliziran vlasniku, od posebnog zaslona, tepiha, upisanog imena i broja – svi su detalji pomno promišljeni, što se za cijenu od 125 tisuća dolara i očekuje, dok ćete za osnovnu verziju morati izdvojiti samo 48 tisuća.

Kopirati
Drag cursor here to close