cisco.fit.ba

Upis novih kandidata na CISCO lokalnu akademiju

Sci-Tech / Flash | 13. 05. 2015. u 12:26 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da dođu na Cisco lokalnu akademiju da se upoznaju sa programom i načinom rada naše akademije.

Cisco akademija nudi obuku po dva programa:

CCNA R&S

Program pokriva nove tehnologije poput: IOS 15, IPv6, EtherChannel, Hot Standby Router Protocol (HSRP) itd. CCNA program je organizovan u četiri semestra. Svaki semestar se upisuje zasebno. Jedan semestar u prosjeku traje 3 – 4 mjeseca, ovisno o tempu izvođenja nastave. Obuka obuhvata laboratorijske vjezbe (simulatori i fizicka oprema), predavanja od strane nasih instruktora, on line materijala, on line zadataka i testova.

IT Essentials

Program pokriva teme potrebne da se kandidat pripremi za uspješno polaganje CompTIA A+ certifikata, a znanja i vještine koje se steknu omogučava polazniku da radi kao PC tehničar (popravka i instalacija PC a i sl.). Posebna pogodnost je ta što je ovaj program lokalizovan na naš jezik te je uklonjena barijera za kandidate koji nisu dovoljno dobro poznavali engleski jezik. Program je organizovan kroz jedan semestar obuke.

Cijena jednog semestra iznosi 500 KM (IT essentials) , a cijena cijelog programa (CCNA R&S) 2000 KM po  kandidatu.

Kandidatima je data mogučnost plaćanja u ratama, pri čemu prilikom prijavljivanja trebaju da uplate interesnih 50 KM, a ostatak u 2 rate. Prva rata u iznosu od 250 KM treba se uplatiti najkasnije mjesec dana od početka nastave a nakon toga i drugu ratu u iznosu od 200 KM. Nastava se izvodi u popodnevnim satima i u terminima koji odgovaraju većini kandidata. U toku sedmice nastava se odvija 2 puta po 2- 3 h pri čemu su u jednom terminu predavanja, a u drugom laboratorijske vježbe.

Cisco program koncipiran i osmišljen tako da kandidata dobro upozna sa mrežnom tehnologijom kako kroz teoretske koncepte tako i kroz obimne laboratorijske vježbe gdje kandidat radi sa opremom koju će kasnije susretati i u radnom okruženju.

Nadam se da su Vam ove informacije dale uvid u to šta je CCNA i IT Essentials program i način realizacije programa na našoj lokalnoj akadmiji. Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na e mail: [email protected], [email protected]

Svi koji žele da se upišu na akademiju ili se samo žele informirati o načinu rada akademije mogu doći 15.5.2015. godine sa početkom u 18.00 u prostorije Fakultet informacijskih tehnologija na promotivni sastanak.

Steknite vještine i znanja za novo doba ...

Steknite vještine i znanja za novo doba ...
Cisco Team

Cisco Lokalna akademija
Fakultet informacijskih tehnologija
Maršala Tita bb
Mostar
+ 387 36 281 162
http://cisco.fit.ba

Kopirati
Drag cursor here to close