e-ba

Unaprijeđena usluga elektronskog bankarstva UniCredit banke

Sci-Tech / Flash | 07. 07. 2011. u 13:25 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UniCredit Bank je redizajnirala svoju uslugu e-ba, verziju internet bankarstva za građane za još jednostavnije korištenje i s dodatnim funkcionalnostima.

Usluga e-ba je maksimalno prilagođena potrebama i navikama klijenata koji su sada u mogućnosti ugovarati trajne naloge (za ovlašteno povlačenje i za plaćanje kredita, kao i standardni trajni nalog), oročenja (klasična i rentna oročena štednja, štednja 24PLUS), te plaćati INO naloge (prijenos sredstava u korist računa u bankama u inozemstvu sa svojih deviznih računa i a'vista računa u valutama).

e-ba je namijenjena svim domaćim fizičkim osobama koji imaju otvoren tekući, odnosno, studentski račun u Banci. Korištenjem ove usluge, klijenti su u prilici efikasno, brzo i sigurno obavljati plaćanja, imati potpuni nadzor nad svojim financijskim poslovanjem s bilo kojeg mjesta, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Putem e-ba klijenti mogu plaćati režije, rate kredita i ostale račune; obavljati prijenos s vlastitih KM-ovskih računa na KM-ovske račune svih fizičkih i pravnih osoba unutar Banke, te u drugim bankama u BiH; obavljati plaćanje prema inozemstvu; prenositi novac s vlastitih KM-ovskih na vlastite devizne račune i obratno, kao i niz drugih transakcija.

Tajnost i nepovredivost korisnikovih računa je osigurana primjenom sigurnosnog uređaja – tokena.

Kopirati
Drag cursor here to close