24. poslovnica

U Tuzli svečano otvoren Telemach korisnički centar

Sci-Tech / Flash | 28. 04. 2016. u 14:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim otvaranjem Korisničkog centra u Tuzli, kompanija Telemach nastavila je realizaciju plana širenja svojih suvremenih i inovativnih prodajnih mjesta u BiH. Telemach korisnički centar u Tuzli je 24. poslovnica Telemach kompanije, a nalazi se na adresi Stupine, Lamela C1.

Podršku ovom događaju pružile su lokalne vlasti, između ostalih i Jozo Nišandžić, predsjednik Gradskog vijeća Tuzla, koji je sa Kenanom Đonkom CMO Telemach kompanije i Dragom Jurićem direktorom BHB Cable TV d.o.o. i poslovne jedinice Telemach Tuzla, presjekao svečanu vrpcu i na taj način otvorio Korisnički centar, priopćeno je.

''Od ovog trenutka građani Tuzle imaju priliku upoznati se više sa najkvalitetnijim telekomunikacijskim uslugama u BiH. Novi korisnički centar u Tuzli je dokaz da želimo razviti kvalitetan i dugoročan odnos sa našim korisnicima u Tuzli, te da im i na ovaj način pružamo informacije o uslugama Telemach-a koje danas predstavljaju sastavni dio modernih globalnih komunikacija. Radujemo se činjenici da kroz investicije u izgradnju naše mreže u Tuzli sve više i građana Tuzle može da koristi naše napredne usluge kao što su Duo i Trio grande paketi, UniFi mreža, D3GO, Unifon, Tv unazad, KlubZona, i druge, sad već veoma popularne usluge u dijelovima BiH u kojima Telemach od ranije pruža svoje usluge'', kazao je Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach.

Društveno odgovorna kompanija Telemach ovom prilikom donirala je svoje usluge, kao i LCD televizor Osnovnoj školi ''Businje'' iz Tuzle, čiji su učenici prvog razreda prisustvovali otvorenju Telemach korisničkog centra, ali i sudjelovali u programu svečanog otvorenja, jer su puštanjem balona ozvaničili otvaranje Telemach centra za posjetitelje.

''Telemach ulaže i pomaže razvoj lokalne zajednice. Kompanija smo koja brine o svojim građanima i koja pokušava poboljšati uvjete življenja u sredinama gdje smo prisutni. Zadovoljstvo nam je bilo pomoći i Osnovnoj školi ''Businje'' iz Tuzle donacijom, jer smo na ovaj način izravno pomogli obrazovanje mladih'', kazao je Drago Jurić, direktor BHB Cable TV d.o.o. i poslovne jedinice Telemach Tuzla.

Kompanija Telemach je za prvih 100 korisnika koji se pretplate na neke od Telemach usluga, osigurala benefit u vidu 6 mjeseci besplatan HD paket, a sve prisutne dužnosnike razveselila je i prigodnim poklonima. Za tri najsretnija korisnika osigurala je i specijalne nagrade – tablete.

Otvaranjem novog Telemach centra u Tuzli postojeći i novi korisnici Telemach usluga od sada na jednom mjestu mogu izmiriti svoje račune, informirati se o najpovoljnijim telekomunikacijskim uslugama u BiH, saznati više o benefitima koji ih sljeduju prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa, a uz to imaju mogućnost i izravno testirati suvremene servise na prezentacijskim pultovima. Radno vrijeme korisničkog centra kompanije Telemach u Tuzli je od 8:00 do 16:30 radnim danima, te subotom od 9:00 do 14:00.

Kopirati
Drag cursor here to close