Rodoč

U Mostaru otvoren Laboratorij za med

Sci-Tech / Flash | 06. 07. 2015. u 08:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda prof. dr. sc. Dragan Čović i v.d. dekana doc. dr. sc. Danijela Petrović otvorili su danas Laboratorij za med Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Laboratorij se nalazi u Kampusu 2 u Rodoču, a na prigodnoj svečanosti nazočnima su se obratili dekanica Petrović, rektorica Ljerka Ostojić i član Predsjedništva Čović.

"Zadovoljstvo mi je otvoriti ovaj laboratorij, ali jednako tako stati zajedno s vama oko svake nove ideje. Ovo je prvi laboratorij ovakve vrste u BiH, pa neka bude još takvih sadržaja na našemu Sveučilištu", kazao je Čović te čestitao svima koji su sudjelovali u tom projektu.

Kako prenosi agencija Anadolija ponos zbog prvog bh laboratorija na Sveučilištu u Mostaru nije skrivala ni sama rektorica Ljerka Ostojić.

"Čestitam svima koji su sudjelovali u realizaciji ovoga projekta, a prije svega našim pčelarima koji usprkos svim nedaćama koje ih prate ne posustaju kao i dekanici, nastavnicima i studentima koji ovim projektom pokazuju istinsku zainteresiranost i visoku motiviranost za napredak domaće poljoprivredne proizvodnje", kazala je rektorica Ostojić.

Kopirati
Drag cursor here to close