UNDP

U četvrtak u Mostaru edukativno-zabavni program 'Lajk za pametnu energiju'

Sci-Tech / Flash | 29. 07. 2015. u 09:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u suradnji s partnerima u četvrtak, 30. srpnja od 19 do 20 sati ispred Mepas Malla u Mostaru organizira edukativno-zabavni program pod nazivom "Lajk za pametnu energiju".

UNDP u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša Federacije BiH i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, uz financijsku pomoć Švedske agencije za međunarodni razvoj i suradnju SIDA u Bosni i Hercegovini, implementira projekt iz oblasti energetske efikasnosti GED - Zeleni ekonomski razvoj.

Na edukativno-zabavnom događaju svi posjetitelji imat će prigodu saznati na koje se načine mogu pametno koristiti energijom kako bi se doprinijelo boljem razumijevanju energetske efikasnosti.

"Profesor Atom" - zaštitno lice ovog projekta, dijelit će stručne savjete i edukativne brošure o zaštiti okoliša, uštedi novca i energetskoj održivosti.

Svrha je projekta "Zeleni ekonomski razvoj" smanjiti trošenje javnih sredstava na potrošnju energije i vode, te omogućiti povoljno okruženje za ulaganje u infrastrukturne mjere energetske efikasnosti, uz stvaranje "zelenih radnih mjesta", poručuju iz UNDP-a.

(Fena) zn

Kopirati
Drag cursor here to close