Proglašeni najbolji

U Čapljini održano natjecanje iz matematike za učenike srednjih škola

Sci-Tech / Flash | 28. 03. 2015. u 17:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja škola u Čapljini je bila domaćin 22. po redu natjecanja iz matematike učenika srednjih škola. Ovo natjecanje svake godine u drugom gradu organizira Udruga ''Ruđer Bošković'' Mostar, priopćeno je.

Na natjecanju je sudjelovalo 230 učenika srednjih škola, a najbolje rezultate postigli su:Ivan Martinović i Anđela Spajić, učenici I i II razreda širokobriješke Gimnazije, Sven Hrbenović, učenik III razreda KŠC Sv. Josip Sarajevo te maturantica Srednje škole Stolac, Ivona Raguž.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., kao prijatelj natjecanja i sponzor nagrada, najbolje učenike, prvoplasirane mlade matematičare je nagradila Hypo Visa poklon karticama s položenih 200 KM.

Drugoplasirani učenici će u Hypo poslovnicama preuzeti svoje kartice sa položenih 150 KM, a trećeplasirane očekuje kartice sa položenim iznosom od 100 KM. Pobjednicima natjecanja nagrade je zajedno sa prigodnim poklon-paketima uručio Ivan Pavlović, zaposlenik Hypo poslovnice Čapljina.

Pored nagrada za najbolje učenike, Hypo banka je kroz sponzorstvo Udruge Ruđer Bošković podržala organizaciju samog natjecanja.

Već godinama Hypo banka je prijatelj ovoga natjecanja i kroz vrijedne nagrade koje svake godine osigura za najbolje učenike želimo poslati poruku da se znanje i trud cijene i vrednuju.

Mladi ljudi koji su sudjelovali na današnjem natjecanju zaslužuju podršku i javnu pohvalu. Iz Hypo Alpe Adria Bank vjeruju da će, ne samo pobjednici, nego i svi natjecatelji koji su danas imali priliku pokazati svoje znanje, odabrati mudro i iskoristiti svoje potencijale.

Kopirati
Drag cursor here to close