Društvo psihologa BiH

U Brčkom započeo IV. kongres psihologa BiH

Sci-Tech / Flash | 26. 02. 2015. u 21:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Saveza društava psihologa Bosne i Hercegovine – Društva psihologa Federacije BiH, Društva psihologa Republike Srpske i Društva psihologa Brčko distrikta BiH, danas je u Brčkom otvoren IV. Kongres psihologa Bosne i Hercegovine.

Kongres je otvorio brčanski gradonačelnik Anto Domić koji je u svom prigodnom obraćanju sudionicima poželio uspješan rad i ugodan boravak u Brčkom.

''Brčko distrikt je zanimljiva sredina i možda vam kao znanstvenicima bude inspiracija za nova istraživanja koja bi mogli prezentirati već na sljedećem kongresu, stoga se nadam da ćete doći do kvalitetnih zaključaka'', kazao je brčanski gradonačelnik Domić.

Miroslav Gavrić, predsjednik Društva psihologa Brčko distrikta, kao domaćin na ovome kongresu, istaknuo je da će u naredna tri dana oko 150 psihologa iz naše zemlje i okruženja razgovarati o brojnim značajnim temama svoje struke uz prezentacije oko 90 znanstvenih radova psihologa i studenata psihologije.

''Poseban naglasak ove godine je primjenjena psihologija, a većina radova bit će o krizi koja se u regiji događala protekle godine zbog poplava'', istaknuo je Gavrić.

Kopirati
Drag cursor here to close