Nagrada

Telemach nagradio 30.000 korisnika

Sci-Tech / Flash | 13. 11. 2014. u 11:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je kompanija Telemach na svoju uslugu fiksne telefonije priključila 30.000-og korisnika, odlučila je da isti bude i nagrađen. Radi se o korisniku Zorislavu Zovko iz Kaknja.

Korisnik se odlučio za korištenje usluge fiksne telefonije kroz poseban paket namijenjen umirovljenicima, DUO TEL GRANDE SENIOR paket. Ovaj paket obuhvaća sve usluge neophodne za ovu grupu stanovništva i to digitalnu televiziju sa D3 GO uslugom, potpuno besplatni internet i najpovoljniju fiksnu telefoniju.

Gospodin Zovko je svoju nagradu preuzeo u korisničkom centru u Kaknju, gdje mu je uručen moderni tablet s instaliranom D3 GO uslugom, moderan bežični fiksni telefon sa dvije slušalice, te besplatno korištenje Telemach paketa usluga narednih 12 mjeseci.

Gospodin Zorislav nije krio svoje oduševljene poklonima što je i iskazao ovim riječima:

˝Uslugu Telemacha, točnije nekadašnjeg Vi - Neta koristim od samog nastajanja, a odlučio sam se za ovaj paket zbog mnogobrojnih pogodnosti koje nudi, naročito besplatnih razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH, ali i mogućnosti korištenja interneta besplatno. Znate, u mojim godinama teže se odlučiti koristiti suvremene tehnologije, ali besplatnim internetom je to lako i uviđam mnoge prednosti interneta. Ova brzina mi je sasvim dovoljna za upoznavanjem osnovnih pretraga ali i komunikaciju sa mojim unucima koji svoje slobodno vrijeme rado provode za računarom. Obradovali su me svim ovim poklonima, a ja ću isto tako obradovati svoje unuke koji su već za sebe izabrali ovaj tablet. Zahvaljujem Telemachu na ovom iznenađenju i želim im i dalje uspješno poslovanje u narednim godinama.˝

Iz Telemacha poručuju kako im je stalno poboljšanje usluga i stvaranje dodatnih vrijednosti za korisnike kao i njihovo zadovoljstvo prioritet: ˝S ovim i drugim vidom brige o našim korisnicima nastavit ćemo realizaciju naših nadolazećih projekata. Strategija naše kompanije je stalno unapređivanje kvaliteta komunikacije sa korisnicima, razvijanje i pružanje pozitivnog korisničkog iskustva po kome smo trenutno prepoznatljivi, sa krajnjim ciljem postavke korisnika na centralno mjesto˝, istakao je predstavnik Telemacha.

Telemach nastavlja sa jačanjem usluge povoljne fiksne telefonije i najavljuje nove pogodnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close