Promocija diploma

Sveučilište Mostar: Nove diplome za 88 studenata Ekonomskog fakulteta

Sci-Tech / Flash | 09. 06. 2016. u 11:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u četvrtak je održana svečanost na kojoj su uručene diplome za 88 studenata koji su stekli zvanje stručnih prvostupnika - bachelora ekonomije (14), prvostupnika - bachelora ekonomije (20) i magistra ekonomije (54).

Ovom prilikom studentima se obratio prorektor Sveučilišta Vlado Majstorović koji je između ostaloga rekao: "Okruženi smo digitalnim dobom, razvojem ekonomije i servisa utemeljenom na znanju, al i jednako tako prate nas strateške i globalne krize koje se dotiču i naših lokalnih zajednica".

Studentima se obratila i dekanica Ekonomskog fakulteta Mila Gadžić: "Danas promoviramo 14 stručnih prvostupnika i 20 prvostupnika ekonomije na trogodišnjem i četverogodišnjem studiju u kojem smo učili kako graditi poduzetničku ekonomiju, kako premostiti prepreke od ideje do realizacije projekta i kako uz mnoga ograničenja doći do dobrog poslovnog rezultata. Naš temeljni cilj bio je osposobiti vas za različite vrste temeljnih poslova u poduzećima.

Danas promoviramo i 54 magistra ekonomije koji su uspješno završili diplomski studij, te se specijilizirali za četiri različite ekonomske discipline: Financije i računovodstvo, Menadžment, Marketing i Poslovnu informatiku", rekla je Gadžić.

Riječi zahvale na uručenim diplomama uime studenata uputila je Suzi Mikulić. Svečanost je završena brojnim čestitkama robdine i prijatelja studenata koji su nazočili događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close