Izbori

Studentski zbor Sveučilišta: Glavni tajnik Ivo Čarapina, glasnogovornica Monika Ćubela

Sci-Tech / Flash | 26. 10. 2016. u 06:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je u mjesecu listopadu održao radne sjednice na kojima su demokratskim glasovanjem imenovani glavni i tehnički tajnik Zbora te glasnogovornica.

Dužnost glavnog tajnika će obnašati student Ekonomskog fakulteta Ivo Čarapina, dok je za glasnogovornicu izabrana Monika Ćubela, studentica Filozofskog fakulteta. Nova tehnička tajnica je studentica Selma Kurtanović sa Fakulteta zdravstvenih studija.

''Ovim putem također napominjemo da nam u susret ovoga četvrtka dolazi velika, tradicionalna, studentska Brucošijada kojom ćemo veselo obilježiti početak nove akademske godine i svim brucošima poželjeti uspjeh u novom životnom razdoblju'', priopćeno je iz Studentskog zbora.

Brucošijada se i ove godine organizira u noćnom klubu Pink Panther, a vruću će dobrodošlicu svim studentima u Mostaru, uz vrhunsku atmosferu svojim hitovima poželjeti popularna i bezvremenska glazbena grupa - Magazin.

''Najavljujemo ovim putem i studentske izbore koji će biti realizirani 16. studenoga te pozivamo sve studente da se angažiraju i svojim glasom doprinesu da i ovogodišnji saziv Studentskog zbora zastupa i štiti interese studenata na dobrobit svih, kako studenata Sveučilišta, tako i šire društvene zajednice'', priopćeno je iz Studenskog zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close