IACES

Studenti Građevinskog fakulteta u Rumunjskoj

Sci-Tech / Svemir | 23. 08. 2017. u 14:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna udruga studenata građevinarstva IACES diljem Europe i svijeta organizira konferencije za studente Građevinskog fakulteta.

Tako je i ove godine organizirana konferencija od strane IACES udruge s lokalnim uredom u Timisoari (Temišvaru) u Rumunjskoj. Konferencija se održala od 16.07. do 23.07.na kojoj su sudjelovali i studenti Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Prilikom sudjelovanja na konferenciji studenti su imali priliku susresti se s raznima oblastima iz građevinske struke, s mnogobrojnim laboratorijima kao što su laboratorij metalnih i betonskih konstrukcija, laboratorijskim ispitivanjima na kojima su i sudjelovali, navodi Radio Ljubuški.

Također, sudjelovali su na predstavljanjima građevinskih firmi iz Rumunjske kao i mnogim predavanjima uvaženih inženjera. Studenti su pobliže upoznali grad Temišvar i kulturu Rumunjske.

Upoznali su mnogobrojne studente iz Europe i svijeta i susreli se sa raznima kulturama, jezicima i običajima. Kući su se vratili bogatiji za jedno veliko iskustvo, nova poznanstva i možda buduće poslovne podvige. Stoga, od srca preporučuju drugim studentima da posjećuju ovakve događaje i tako izgrade sebe u nove i kompletne osobe i buduće inženjere.

 

Kopirati
Drag cursor here to close