Iz 1947. godine

Stručnjak za NLO: Imam autentične fotografije obdukcije izvanzemaljca

Sci-Tech / Flash | 23. 11. 2014. u 15:01 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručnjak za NLO, Tom Carey, tvrdi kako ima autentične fotografije izvanzemaljca koje mu je dao jedan agent američke obavještajne službe.

Fotografije su navodno s obdukcije koja je napravljena na tajnoj lokaciji 'Zona 51' tijekom Drugog svjetskog rata.

Fotografije su, zaključio je Carey, bile snimljene na filmu koji je pak razvijen u Kodaku 1947. godine. Kontaktirao je Kodak kako bi dobio informaciju kada su fotografije mogle biti snimljene. Nakon analize, utvrđeno je da nije riječ o snimkama koje bi bile naknadno obrađivane te da su stvarno iz 1947. godine.

Na fotografijama je izvanzemaljac, djelomično seciran, a leži u sanduku. Carey vjeruje da je biće, koje ima glavu poput nekog kukca, visoko malo više od metra, piše Daily Mirror.

''Glava mu je odrezana od tijela i izvedena je parcijalna obdukcija; unutrašnji organi su izvađeni i vjerujemo kako je biće balzamirano'', kazao je Carey.

No, ne misle svi da su fotografije autentične. Nigel Watson, autor Priručnika za istraživanje NLO-a kaže: ''Da smo otkrili izvanzemaljce, bio bi to događaj koji bi promijenio svijet. Ne mogu vjerovati da bi to toliko dugo ostalo tajnom, osobito 50-tih i 60-tih godina prošlog stoljeća.''

Kopirati
Drag cursor here to close