Mostar

Šesti sajam sveučilišta na Koledžu ujedinjenog svijeta

Sci-Tech / Flash | 30. 09. 2014. u 15:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 2. listopada 2014. u razdoblju od 8:15 do 12:30 sati u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru održava se šesti po redu Sajam sveučilišta.

Sajam u organizaciji UWC-a Mostar u suradnji sa grupom sveučilišta, namijenjen je maturantima koledža koji imaju cilj svoje obrazovanje nastaviti u inozemstvu.

Visokoškolske ustanove koje će se predstaviti na sajmu su: Bcnnington Collcgc, Connecticut Collegc, Davidson College, Earlham College, Gettysburg College, Methodist, Princeton University, Quest Unniversity, Ringling College of Art & Design, St. John's College, St. Olaf College, University of Rochester, University of Saskachewan, Wartburg Collcgc i Westminster College.

Sajam će započeti uvodnim prezentacijama o specifIčnostima studiranja u SAD-u i Kanadi, a nastaviti se prezentacijama sveučilišta.

Osim osnovnih informacija, kriterija upisa i uvjeta studiranja, učenici će imati priliku razgovarati s predstavnicima sveučilišta te dobiti priliku sudjelovati u radionicama pisanja aplikacijskog eseja, karakteristikama visokoškolskog obrazovanja, te pisanju financijske aplikacije, priopćio je Koledž Ujedinjenog svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close