Telefon niže kategorije

Samsung službeno predstavio najnoviji Galaxy J1!

Sci-Tech / Flash | 30. 01. 2015. u 10:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Samsung potiho je na svojoj malezijskoj stranici predstavila najnoviji telefon niže kategorije - Galaxy J1, najavljen kao Dual SIM 2G/3G smartfon.

Riječ je o modelu koji je nalik drugim Galaxy modelima i dolazi u tri različite boje – plavoj, crnoj i bijeloj. Ekran je TFT i ima tek 4,3 inča te nisku WVGA rezoluciju od 480 x 800 točaka.

Ovaj telefon ima 4,3-inčni i nisku WVGA rezoluciju od 480 x 800 točaka i dolazi sa Android 4.4 Kitkat platformom. Što se tiče hardvera, tu je 2-jezgreni dual-core procesor sa 1,2GHz, 512 MB RAM-a i 4 GB interne memorije koja se može proširiti do nevjerojatnih 128GB.

Osim utora za MicroSD kartice, telefon ima prednju kameru od tek 2 megapiksela i stražnju kamera od 5 megapiksela, Wi-Fi b/g/n uz Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 kao i bateriju kapaciteta 1850 mAh te Ultra Power Saving mode, pomoću kojeg bi baterija mogla potrajati dostići i do 10 sati rada, prenosi Zimo.co.

Sa softverske strane, tu je Palm Selfie funkcija koja može da detektirati kretanje vaše ruke pa tako možete snimiti fotografiju jednostavnim pokretom vruke, a također je tu i Tap to Take Pics funkcija koja omogućuje snimanje fotografija pritiskom na bilo koji dio ekrana.

Cijena ovog mobitela, prema neslužbenim izvorima, mogla bi iznositi 130 dolara, što i nije tako mala cifra, ako u obzir uzmemo nešto jeftinije konkurente sa boljim specifikacijama.

Kopirati
Drag cursor here to close