7,99$ mjesečno

Sada je i službeno: Google uvodi pretplatu za YouTube

Sci-Tech / Flash | 13. 11. 2014. u 09:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući brojnim izvođačima i korisnicima, YouTube postao je najveći glazbeni servis na svijetu, a jučer je ova kompanija predstavila velike novitete koji će dodatno poboljšati ovaj servis.

Tako su na web stranici YouTubea te na aplikacijama za Android i Appleove uređaje najavili novi tab namijenjen ljubiteljima glazbe na kojem se nalaze izdvojeni glazbeni spotovi, preporučene playliste bazirane na glazbi koju korisnik sluša i pjesmama koje su trenutno u trendu na YouTubeu.

Također, ovdje će se nalaziti i pjesme s kanala na koje su korisnici pretplaćeni, a tijekom sljedećih nekoliko dana korisnici će jednostavno moći pronaći cijelu diskografiju glazbenika, piše Zimo.co.

Ovo je odlična vijest za sve ljubitelje glazbe koji će napokon jednostavno i na jednom mjestu pronaći sve albume i pjesme s albuma omiljenih glazbenika te sve službene spotove i ostali sadržaj.

Osim toga, iz ove su kompanije napokon potvrdili i ono o čemu se priča već duže vremena, a to je uvođenje pretplate.

Novi pretplatnički servis YouTube Music Key omogućit će slušanje glazbe i gledanje videozapisa bez oglasa, reprodukciju glazbenih videozapisa čak i kada je ekran zaključan ili tijekom korištenja drugih aplikacija, a korisnicima će posebno zanimljiva biti opcija slušanja glazbe offline.

Promotivna mjesečna pretplata iznosit će 7,99 dolara mjesečno, a u tu cijenu bit će dostupna i usluga Google Play Music na kojoj je dostupno više od 30 milijuna pjesama.

Ova usluga na početku bit će dostupna samo putem pozivnice odabranim korisnicima, nakon toga trebala bi biti dostupna u SAD-u i na još nekoliko tržišta, a u budućnosti i svim korisnicima, piše Zimo.co.

Kopirati
Drag cursor here to close