Novina iz Telemacha

Sada i godinu dana bez pretplate za fiksnu telefoniju

Sci-Tech / Flash | 30. 01. 2015. u 15:22 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Porast cijena fiksne telefonije registriran je u posljednje vrijeme na bosanskohercegovačkom tržištu. Kako bi olakšala sve veće namete na kućne proračune, kompanija Telemach obradovala je svoje korisnike novom akcijom besplatne pretplate korištenja digitalne fiksne telefonije kroz pakete DUO TV + TEL i TRIO GRANDE. Povod Telemacha bio je zadržati cjenovnik i standard usluge uprkos tržišnim trendovima porasta cijena, te svojim korisnicima omogućiti 0 KM cijene prema fiksnoj mreži u BiH.

Nadalje, prednosti Telemachove fiksne telefonije su razgovori po 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BiH ( Flat BH ), razgovori po 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji ( Flat HR&SLO ), jedinstvena cijena poziva prema svim mobilnim mrežama u BIH 0, 22 km/min, besplatni razgovori unutar United grupe, jeftiniji pozivi prema inostranstvu, te 100/200 minuta besplatno prema INO mrežama.

Navedene povoljnosti se odnose na nove potpisnike dvogodišnjeg ugovora za neki od TRIO GRANDE PAKETA koji će dobiti 12 mjeseci uslugu bez naknade za pretplatu fiksne telefonije. Pored toga, prvih 5000 korisnika dobiti će i besplatan telefonski aparat.

Telemach je vodeća kompanija na tržištu fiksne i digitalne telefonije. Inače prednosti digitalne telefonije su da je znatno jeftinija od analogne. Razgovori i prenosi imaju čist i besprijekoran zvuk. Tu je i više mogućnosti i besplatnih funkcija a korisnici u svakom trenutku mogu da kontrolišu račun.

Iz Telemacha poručuju da će i u narednom periodu misliti na korisnike i novim akcijama opravdati povjerenje.

Kopirati
Drag cursor here to close