Učenje engleskog

Program Jump with Joeyu u Helen Doron centru

Sci-Tech / Flash | 19. 08. 2014. u 17:35 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hastava Helen Doron English namijenjena je djeci za učenje engleskog jezika. Helen Doron centar Mostar se nalazi na četvrtom katu Mepas Malla, te uskoro počinje s upisom djece uzrasta od 2 do 10 godina.

Početkom novog polugodišta, mostarskom Helen Doron timu pridružila se nova predavačica Marijana, koja je svoje znanje usavršila tijekom izuzetno zahtjevne edukacije nakon koje je dobila licencu za predavanje po Helen Doron metodi.

Ivana Ćuže, voditeljica centra, navodi: „Osim što su profesorice engleskog jezika, naše Helen Doron predavačice također posjeduju diplome za poučavanje po ovoj metodi. Uz izvrsno poznavanje engleskog jezika, svaki naš predavač mora voljeti djecu i uživati u radu s njima.“Program karakteriziraju manje grupe za poučavanje, pozitivni poticaji i posebne metode učenja kroz zabavu i igru. Osim jedinstvenog i međunarodno priznatog programa, ono što ovu metodu razlikuje od drugih zasigurno su i predavači.


Profesorice koje od prije imaju potrebne licence za rad po Helen Doron metodi, također su se upravo vratile sa seminara na kojem su proširile svoje dosadašnje znanje i time produžile licencu za daljnje poučavanje.
Sve profesorice će također uskoro sudjelovati na konferenciji na kojoj će se educirati za novi pogram Jump with Joey, namijenjen djeci uzrasta od 6 do 9 godina. Program uključuje 12 epizoda animiranih serija i 25 pjesama koji prate avanture prijatelja. Učenjem engleskog jezika kroz ovaj program, djeca također uče o vrijednostima prijateljstva i zaštite okoliša. Jump with Joey prvi je program koji koristi naprednu tehnologiju proširene stvarnosti.

Pored novog kadra i proširenja programa,zbog velike zainteresiranosti Helen Doron centar bogatiji je za još jednu posebno opremljenu učionicu, prilagođenu za ugodan boravak djece i njihovih roditelja.

U tijeku su prijave za ogledne sate i upis u novu školsku godinu. Ne propustite priliku, rezervirajte Vaše mjesto već danas putem maila:[email protected] ili na broj telefona 063/916-000.

Više detalja o upisu i terminima oglednih sati možete potražiti na Facebook stranici Helen Doron Mostar.

Broj mjesta je ograničen.

Kopirati
Drag cursor here to close