Subota 17. svibanj

Prijave za CEO konferenciju premašile sva očekivanja

Sci-Tech / Flash | 14. 05. 2014. u 17:22 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

CEO konferencija koja ove godine okuplja 1000 mladih ljudi u 5 gradova, odvija se i u Mostaru u subotu, 17. svibnja u prostoru amfiteatra Ekonomskog Fakulteta, Sveučilišta u Mostaru, s početkom u 9 sati kad će se svim prijavljenim sudionicima dijeliti akreditacije za sam događaj. Proces prijava je završen, a njihov broj premašio je sva očekivanja, tako da se na konferenciji očekuje i do 250 sudionika. 

Na konferenciji će kao predavači govoriti osnivači i vlasnici nekih od najuspješnijih poduzeća u svojem sektoru tako da su svoj dolazak potvrdili: Pero Gudelj – generalni direktor i vlasnik FIS d.o.o. Vitez, Marin Musa, vlasnik SHIFT Mostar, Božidar Cicmil - direktor Moj Taxi d.o.o. Mostar, Mili Bijavica - vlasnik i izvršni direktor turističke agencije Fortuna Tours d.o.o. Mostar, Nevzet Sefo - voditelj odjela za poduzetništvo agencije za regionalni razvoj REDAH, Amna Popovac - vlasnica radio stanice Studio 88, Vedran Peršić - voditelj odjela Marketing i Komunikacije u Sberbank BH te Benjamin Kapetanović - Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Konferencija u Mostaru je plod suradnje Ekonomskog fakulteta Univerziteta 'Džemal Bijedić' i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, zajedno sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu.

Za sve sudionike bit će osiguran obrok, prigodni pokloni, kao i certifikat o sudjelovanju koji će im biti dodijeljen na kraju konferencije. 

Organizatori se zahvaljuju studentima koji su pokazali interes za ovu konferenciju, kao i gostima koji su odlučili svojom nazočnošću obogatiti događaj te se s pravom nadaju dobroj suradnji i pozitivnoj atmosferi na konferenciji.

Kopirati
Drag cursor here to close