www.zzo.ba

Prezentirane nove funkcionalnosti web stranice Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a

Sci-Tech / Flash | 03. 03. 2015. u 12:03 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tiskovnom konferencijom, upriličenom u direkciji Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ, javnosti su prezentirane nove funkcionalnosti web stranice Zavoda (www.zzo.ba).

Od posebnog značaja za osiguranike je funkcionalnost putem koje osiguranici ZZO–a HNŽ, na dnevnoj razini, mogu provjeriti status svog osiguranja, kojem izabranom liječniku i ambulanti obiteljske/opće medicine pripadaju, te naputak o načinu izbora i promjene obiteljskog liječnika.

Osiguranicima je dostupan pregled svih liječnika obiteljske/opće medicine u ugovornim ustanovama Hercegovačko-neretvanske županije s brojem registriranih osiguranika i informacijom, koji liječnik ima prostora za registrirati nove osiguranike što je bitan podatak prilikom izbora ili promjene obiteljskog liječnika. 

Također, predstavljena je novina koja se odnosi na javne pozive i tendere koje raspisuje Zavod sukladno Zakonu o javnim nabavkama F BiH s video zapisom otvaranja pristiglih ponuda. Stranica sadrži on line anketu koja će Zavodu služiti isključivo u svrhu poboljšanja rada.

''Naš primarni cilj je zadovoljstvo osiguranika i sve naše aktivnosti usmjerene su upravo k tom cilju. Nove funkcionalnosti koje smo danas prezentirali uveliko će doprinijeti  boljem informiranju osiguranika o njihovim pravima iz zdravstvenog osiguranja i načinu ostvarivanja istih, te značajnom iskoraku u transparentnosti rada Zavoda. Naravno, danas smo tu zbog novih funkcionalnosti ali ne smijemo zaboraviti funkcionalnost koju je Zavod uveo prije nešto više od dva mjeseca i koju smo i danas spomenuli a riječ je o „Etičkoj liniji“ funkcionalnosti koja služi za prijavu svih uočenih nepravilnosti“ kazao je direktor Zavoda Rade Bošnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close