Nova generacija

Pravni fakultet Sveučilišta Mostar ispratio novu generaciju diplomanata

Sci-Tech / Flash | 26. 11. 2015. u 14:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikoj dvorani HD HS Kosača u četvrtak je Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru ispratio novu generaciju diplomiranih studenata, od kojih 114 magistara prava, osam diplomiranih pravnika i 17 pravnika.

Prisutne je prigodnim riječima, kao i čestitkama studentima pozdravila rektorica Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Ljerka Ostojić

"Ovo nije običan dan, ovo je dan za koji ste se spremali nakon svih ovih godina odricanja, truda i zalaganja. Dakle, dan kada vam iskreno čestitamo i s vama slavimo priznanje stečenih kompetencija, znanja i vještina", kazala je Ostojić.

Osim uručenja diploma studentima koji su završili studij na Pravnom fakultetu, uručene su Dekanove nagrade i pohvale: za prvu godinu studija nagradu je dobila Ana Barbarić (ostvareni prosjek ocjena 4,66), za drugu godinu studija Paula Matić (ostvareni prosjek ocjena 4,66), za treću godinu studija nagradu je dobila Ivana Marušić (ostvareni prosjek ocjena 5,0), za četvrtu godinu dobila je Josipa Markić (ostvareni prosjek ocjena 5,0), i za petu godinu studija nagradu je dobio Karlo Barać (ostvareni prosjek ocjena 4,33).

Dekanovu pohvalu dobile su Antonela Planinić i Marijeta Majić.

"Promocija je uvijek veliki, osobni, obiteljski i društveni događaj. Njome se fakultet konstituira u još jednoj bitnoj dimenziji svoga postojanja. Promocijom, Pravni fakultet daje snažan poticaj i impuls razvoju Bosne i Hercegovine i daje joj impozantan broj akademski obrazovanih građana iz područja prava, a studentima daje akademsku čast koju oni sa ponosom nose", poručila je dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Vesna Kazazić.

Kopirati
Drag cursor here to close