Centar za kulturu

Pokrenut novi mostarski internet portal

Sci-Tech / Flash | 27. 07. 2016. u 12:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom Centru za kulturu u srijedu je promoviran internet portal ove institucije kulture.

Na konferenciji za medije, koja je upriličena tim povodom, direktor Centra Senad Suljić rekao je da je ovo još jedan u nizu projekata, koje ova institucija realizira.

Podsjetio je da Centar za kulturu grada Mostara više od dva desetljeća, preciznije 23. godinu zaredom obogaćuje kulturnu scenu u našem gradu.

U Centru djeluju škole stranih jezika, plesa (Mo-Stars), manekenstva, kamerna teatarska scena, a bitan dio te institucije je i Omladinski radio X koji u studenom obilježava dvadeseti rođendan.

"Sada pravimo korak dalje. Centar za kulturu grada Mostara krenuo je u novi projekat: pokrenut je internet portal, čime pratimo svjetske trendove, te publici kojoj je internet sve više izvor informacija želimo osigurati servis na kojem će naći sve relevantne informacije o Mostaru i one koje se izravno ili neizravno odnose na Mostar", naglasio je Suljić.

"Pored aktivnosti i programa koje nudi Centar za kulturu, pratit ćemo i sva ostala kulturna zbivanja. Ali ne samo kulturna. Izvještavat ćemo i o svim ostalim aktualnim i zanimljivim mostarskim temama", rekla je urednica tog portala Senada Malanović.

Kopirati
Drag cursor here to close