Još ništa službeno

Početak nastave bi mogao biti odgođen zbog vrućina

Sci-Tech / Flash | 30. 08. 2016. u 13:45 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastava u školskoj 2016./2017. godini trebala bi započeti 5. rujna, no početak nastave bi mogao biti odgođen zbog najavljenih vrućina.

Naime, za sada nema službenih potvrda o odgodi početka nastave, ali pojedine škole su već izišle s ovim prijedlogom.

Kako Bljesak.info saznaje iz Sindikata srednjih škola, postoje prijedlozi za odgodom školske godine zbog najavljenih vrućina, ali još uvijek nije donesena nikakva službena odluka.

''Postoje različite solucije, možda će se nastava odgoditi za tjedan dana, a možda će se skratiti sati, no za sada nema nikakve službene odluke'', rečeno je iz Sindikata.

Predsjednik sindikata učitelja HNŽ-a Slavko Lauš, kaže kako je na jučerašnjem sastanku aktiva ravnatelja županije predložen početak odgode nastave, no za sada nastava počinje po odluci o Kalendaru rada koju je propisalo Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a.

''Više informacija hoće li doći do odgode nastave ili ne, imat ćemo tijekom sutrašnjeg dana'', kazao je za Bljesak.info Lauš.

Iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a su za Bljesak.info rekli kako još uvijek nemaju informacije o tome hoće li nastava biti odgođena.

Kopirati
Drag cursor here to close