Udruga Plus

Our Democratic Future: The Role Of Youth In Modern Democracy

Sci-Tech / Flash | 27. 07. 2015. u 12:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prethodne je subote u Mostaru započela konferencija organizirana od strane Udruge Plus pod pokroviteljstvom i mentorstvom Erasmus+ programa Europske Unije.

Konferencija je okupila 50 mladih ljudi iz Estonije, Nizozemske, Srbije i Bosne i Hercegovine kako bi se upoznali sa demokracijom općenito i svojom ulogom u njoj.

Mladi će kroz deset dana proći radionice i simulacije o koracima koje mogu poduzeti u svojoj okolini, ali i predstaviti konkretne situacije u svojim državama.

Radionice i predavanja neće biti samo ograničeni na Mostar, te će nakon 4 dana aktivnosti u Mostaru mladi provesti 4 dana u kampu u Blagaju.

Osim dnevnih izleta po Hercegovini završni će biti obilazak Sarajeva. Udruga Plus mentoriranjem ove konferecije širi svoje djelovanje, ali i međunarodnu suradnju i skupa s tim i dalje aktivira mlade našega grada.

Također ovo je iskorištena prilika za promociju Bosne i Hercegovine i njenih turističkih potencijala, članovi ove konferencije su upoznati i oduševljeni našom kulturom i turističkim destinacijama koje mogu promovirati u svojoj zemlji.

Svakodnevne aktivnosti ovoga projekta možete pratiti na linku projekta.

---

Udruga PLUS
[email protected]
063 849 438

Kopirati
Drag cursor here to close