IVF centar

Otac umjetne oplodnje od sada i u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 01. 04. 2015. u 15:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za reproduktivnu medicinu najavljuje da stručni suradnik IVF centra u Mostaru postaje etablirani Prof.Dr.Sc. Velimir Šimunić. Velimir Šimunić, jedan od najpoznatijih specijalista ginekologije i opstetricije, dugogodišnji Predsjednik Hrvatskog društva za humanu reprodukciju.

Prof. Šimunić, kao voditelj i njegov tim postigli su uspjeh IVF-om kao sedma zemlja u svijetu, a profesor Šimunić pridonio je začeću IVF-om, preko 5000 djece. U svom uspjehu voli istaknuti i podatak da je bio suradnik i učenik istaknutog stručnjaka iz humane reprodukcije, Prof.Dr. Veselka Grizelja.

Uspjeh u djelovanju i radu dokazuje i podatak da je upravo Prof. Šimunić mentor svih specijalista humane reprodukcije na našim prostorima. Autor je 30 knjiga , 200 stručnih radova , što ga svrstava u kategoriju najcjenjenijih i najuspješnijih liječnika s područja humane reprodukcije i liječenja neplodnosti u svijetu.

Emica Ćorić, direktorica IVF centra u Mostaru osnovanog već 2008 godine i jedinog na ovom području je jako zadovoljna što će se već postojećem timu sa internacionalnim iskustvom na čijem čelu se upravo nalazi ona sama, pridružiti i profesor Šimunić.

Za sve upite i termine za pregled kod Prof. Dr. Šimunića pozovite na telefon:

036 320 668 ili 063 180 510

Više informacija i na:
www.ivf-mostar.com
[email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close