OD 28. DO 30. SVIBNJA

"Open house“ dani u Livnu

Sci-Tech / Flash | 25. 05. 2015. u 15:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja strukovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna organizira Promocijske dane "Open house“, koji će se održati od četvrtka 28. svibnja do subote 30. svibnja u Livnu. Kako su priopćili iz ove škole, njihov cilj je podizanje svijesti šire javnosti o važnosti obrazovanja mladih i poboljšanja uvjeta školovanja mladih ugostitelja i medicinara.

Stoga su priredili program koji počinje u četvrtak u 19 sati športsko-glazbenom noći, gdje će nastupiti sekcije HKUD "Dinara“, Ženski pjevački zbor, Gradski harmonikaški orkestar i Gradska limena glazba. U glazbenom dijelu pridružit će im se učenici i članovi glazbene sekcije SSŠ Silvija Strahimira Kranjčevića Livno.

Drugi dan je "Dan otvorenih vrata škole“ za sve učenike završnih razreda osnovnih škola dok je subota rezervirana za "Car event Livno“, gdje će s početkom u 11 sati prvi put u Livnu a u suradnji sa Autoklubom Livno biti predstavljena izložba oldtajmera i prerađenih automobila.

Navedeni program je inače humanitarnog karaktera gdje će prilozi od ulaznica, tombole, hrane i pića biti namijenjeni u opremanje medicinskog i ugostiteljskog kabineta škole organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close