Povezivanje

Online Student Service: Klikom do zapošljavanja studenata

Sci-Tech / Flash | 14. 12. 2016. u 18:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga "Studentski Servis" u suradnji sa Studentskim zborom i Sveučilištem u Mostaru u srijedu je u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Mostar predstavila projekt "Online Student Service"

Online Student Service je jedinstvena i moderna web platforma koja povezuje studente i poslodavce s ciljem zadovoljavanja obostranih potreba. Podrška je Poslodavcima smanjenjem zakonodavnih i administrativnih troškova uz odabir velikog broja raznolikih studenata za obavljanje kratkoročnih poslova.

Od ideje koja je nastala u inozemstvu do početka rada OSS-a, prošlo je nekoliko godina. Ono što Online Student Service nudi su instant poslovi za studente. Naravno, to sa sobom nosi zaradu kao i stjecanje iskustva.

Na predstavljaju web developer je svim zainteresiranim objasnio način rada web platforme Online Student Service-a. Objasnio je načine na koji im mogu pristupiti studenti, ali i poslodavci.

Za sve detalje, studenti i poslodavci se mogu obratiti na Facebook stranici Online Student Service ili više informacija dobiti na web platformi www.onlinestudentservice.com.

Kopirati
Drag cursor here to close