55 mladih

Održana dodjela diploma polaznicima trećeg ciklusa programa 'Moja Praksa'

Sci-Tech / Flash | 25. 01. 2015. u 08:05 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 23.1.2015., je u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru održana svečana dodjela diploma polaznicima trećeg ciklusa programa „Moja Praksa“, u sklopu projekta Partnership for Innovation, financiranog od strane USAID-a.

Polaznici su dobili zaslužene diplome i priznanja za tromjesečnu praksu i rad na realnim IT projektima, uz mentorstvo lokalnih IT poduzeća.

U ovom, trećem ciklusu, od planiranih šest, sudjelovalo je 55 mladih/studenata te 8 lokalnih IT poduzeća u ulozi mentora na dodijeljenim projektima.

Pored same dodjele diploma polaznici trećeg ciklusa su prezentirali svoje uspješno završene projekte, a dodijeljene su i zahvalnice za poduzeća koja su sudjelovala u ovom ciklusu. To je bila i prilika za druženje s poduzećima i mentorima, odnosno budućim mogućim poslodavcima.

"Ovo je odlična prilika mladima da se iz prve ruke susretnu sa zadacima i problemima u struci, a sve to uz timski rad", izjavio je Silvije Nuić, polaznik programa Moja Praksa.

Akademski partner uključen u ovaj program je Fakultet informacijskih tehnologija Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru, a sudjelovali su studenti Sveučilišta Mostar i Univerziteta Džemal Bijedić.

Velika zahvala svim polaznicima i mentorima za uloženi trud, strpljenje i ugodnu radnu atmosferu. Svima želimo puno uspjeha u novim budućim projektima.

INTERA Tehnološki Park je uz podršku projekta „Partnership for Innovation“, financiranog od strane USAID-a, implementator programa praktične obuke iz oblasti IT tehnologija za mlade "Moja Praksa".

Ohrabrujemo sve mlade da se prijave za četvrti ciklus te da ne propuste priliku za praksu na realnim projektima i tako steknu priliku za zapošljavanje uz druženje i pozitivnu radnu atmosferu.

Prijave za četvrti ciklus obuke počinju krajem veljače, a više informacija će biti objavljeno uskoro na službenoj web stranici www.intera.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close