Ekonomski stručnjaci

Održan I. susret katedri za računovodstvo ekonomskih fakulteta

Sci-Tech / Flash | 23. 07. 2014. u 05:02 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru 18. i 19. srpnja 2014. godine održan je I. susret katedri za računovodstvo ekonomskih fakulteta u sportsko-rekreativnom kompleksu Eko-Fis Vlašić.

Na susretu su sudjelovali nastavnici i asistenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te predstavnici Saveza računovođa, revizora i financijskih djelatnika Federacije BiH, Saveza računovođa i revizora Republike Srpske i Zajednice računovođa i financijskih djelatnika Republike Hrvatske.

Prvog dana raspravljalo se o mjestu računovodstva u obrazovanju ekonomskih stručnjaka te suradnji između ekonomskih fakulteta i profesionalnih računovodstvenih tijela.

Drugi dan su prezentirani radovi na konferenciji "Stanje i perspektive računovodstvene profesije u zemljama jugoistočne Europe".

Kopirati
Drag cursor here to close