Samo za 'klasične' objave

Od sada Twitter video možete dijeliti i na web stranicama uz "embed" funkciju

Sci-Tech / Flash | 03. 03. 2015. u 10:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naravno, nije riječ o nikakvoj revolucionarnoj funkciji koju ostale društvene mreže možda već nemaju, ali dobro je znati da je i Twitter odlučio pratiti aktualne trendove i omogućavati novitete...

Vijest objavljena na službenom Twitterovom blogu razveseliti će sve one koji su postavili svoje video zapise izravno na ovu društvenu mrežu, a žele ih na brz i jednostavan način podijeliti na nekom drugomm servisu ili osobnoj web stranici.

Sve je temeljeno na klasičnoj "embed" funkciji, koja je i do sada bila dostupna, ali samo za "klasične" objave, ali ne i video zapise.

Uglavnom, dovoljno je da na svom video zapisu koji ste postavili na Twitter odaberete funkciju "Embed Video" koja je sada dostupna uz onu postojeću "Embed Tweet", piše Zimo.co.

"Ispod haube" se nalazi isti JavaScript kod koji je zaslužan za mogućnost dijeljenja "tvitova", a opcija je dostupna za sve video zapise koje ste eventualno postavili na Twitter kroz iOS ili Android aplikaciju, ali i pomoću aplikacija iz takozvanog "Amplify programa" koji je također dostupan na Twitteru.

Uz video, dostupna je mogućnost da na web stranici ili nekom drugom servisu objavite i objavu s Twittera koja ide uz pripadajući video.

Iako Twitter nikada nije i vjerojatno neće biti društvena mreža koja će svoj uspjeh i popularnost graditi na video zapisima, u svakom slučaju je ovo opcija koji su već i ranije morali imati. Srećom, za dobre vijesti nikad nije kasno...

Kopirati
Drag cursor here to close