Procurile fotke

Objavljene fotografije: Evo kako će izgledati novi iPhone

Sci-Tech / Flash | 02. 07. 2015. u 12:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Appleom je, pod vodstvom Stevea Jobsa, vladao 'kult tajnosti' te su se u ovoj kompaniji itekako trudili da prije službenog predstavljanja njihovih novih proizvoda mediji ne objave nikakve informacije o njima, prenosi Zimo.co.

Nakon Jobsove smrti, ali i zbog činjenice kako u procesu proizvodnje novih gadgeta ove kompanije sudjeluje jako puno ljudi, posljednjih godina poznata nam je većina informacija o novim modelima iPhonea tjednima i mjesecima prije njihovog službenog predstavljanja.

Tako smo informacije o tome kako Apple priprema dva modela iPhonea s 4,7 i 5,5 inčnim ekranima čitali puno prije njihovog predstavljanja, a slična je stvar i danas kada već 'znamo' većinu novih informacija o njihovim nasljednicima.

Zahvaljujući brojnim glasinama tako smo saznali kako Apple za iPhone 6S i 6S Plus priprema bolji hardver (jači procesor, više memorije, bolju grafiku i kvalitetniju kameru), ali i jedan novitet na mobilnom tržištu – Force Touch tehnologiju koja će prepoznati jačinu dodira prstom po ekranu.

Ovog tjedna napokon su objavljene i prve fotografije kućišta novog modela iPhonea te slike sa stranice 9to5 Mac pokazuju kako se novi modeli, barem kada je u pitanju dizajn i kućište telefona, neće previše razlikovati od iPhonea 6 i 6 Plus.

Na donjem dijelu kućišta na istoj se poziciji nalaze zvučnici, mikrofoni konektor za punjenje telefona, ista je stvar i s pozicijom kamere, dok su u unutrašnjosti vidljive manje promjene za nove komponente.

Na ovoj stranici napominju kako su do predstavljanja ovih telefona, što će biti za malo više od dva mjeseca, moguće neke manje promjene na kućištu, no ono će ipak najvjerojatnije izgledati kao ovo objavljeno na 9to5 Mac, što je i u skladu s većinom prijašnjim glasinama prema kojima Apple neće mijenjati dizajn telefona, već će sva poboljšanja, pored Force Toucha, biti 'ispod haube', prenosi Zimo.co.

Kopirati
Drag cursor here to close