Opticom Studio

Novo startup poduzeće za razvoj weba u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 31. 07. 2015. u 11:28 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči finacijske gospodarske krize u BiH , mnogi mladi se u beznađu za zapošlajvanjem odlučuju na radikalne poteze kao što su iseljavanje izvan granica u potrazi za mogućim napredovanjem u vlastitoj profesiji.

Postoje i oni mladi koji će svojim radom pokušati unutar granica pokrenuti svoj vlastiti biznis i u svrhu vlastitog napredovanja i napredovanja zajednice. Tim putem su krenuli u potragu i mladi programeri iz Mostara. Nakon školovanja u istom gradu odlučni su pokrenuli svoj vlastiti projekt pod nazivom 'Opticom Studio'.

Projekt je stvoren kako bi se poboljšala infomatička učinkovitost za razvoj interneta u Mostaru i široj regiji. Opticom Studio je web agencija koja se bavi izradom modernih internet stranica i web aplikacija i nude razna rješenja poput web aplikacija i Web Shop-a.

Uz već individualno radno iskustvo izvan države s optimizmom svoje znanje žele upotrijebiti kao glavni čimbenik kao stvaranje reputacije na domaćem i svjetskom tržištu. Uvjerite se na njihovoj web stranici www.opticom-studio.com

Kopirati
Drag cursor here to close