Društvene mreže

Novi dizajn Twittera od sada dostupan svima

Sci-Tech / Flash | 23. 04. 2014. u 09:17 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Twitter je nedavno objavio kako će izgledati novi dizajn profila, od kojih su ga neki imali prilike odmah i prebaciti, a novi korisnici automatski su dobili novi dizajn, no od danas svi korisnici mogu imati novi izgled svojih profilnih stranica.

Prema mnogima, Twitter je ‘posudio’ dizajn od Facebooka, što se odmah može primijetit, no kompanija želi više vizualno iskustvo kako bi potaknuli korisnike da čim više koriste ovaj servis.

Prvo što ćete vidjeti je velika ‘cover’ slika, te općenito veće slike u samim tvitovima, a korisnik može na sam vrh ‘pinnati’ tvit koji želi istaknuti.

Novost je i da se od sada može pronaći sekcija s favoritima, kako biste mogli pregledati sve tvitove koje ste označili zvjezdicom, odnosno favoritali, no nedostatak je još uvijek što Twitter nije riješio jednostavni pristup listama, nešto što većina korisnika koristi kako bi filtrirala tvitove prema interesima.

Za kraj spomenimo samo kako će tvitovi s najviše interakcije biti nešto veći, odnosno s većim fontom.

Novi profil možete uključit tako da pogledate svoj profil, gdje će vas dočekati kratki vodič s kratkim uputama kako po novom urediti, po novom, vaš profil.

Kopirati
Drag cursor here to close